Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze diensten bestaan uit:

  • ontwikkeling consumentenproducten;
  • toepassing van duurzame energie in bebouwde omgeving.

Ontwikkeling consumentenproducten

Wij gebruiken onze expertise bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Onze medewerkers ontplooien continu nieuwe ideeën en onderzoeken de mogelijkheden of deze innovatieve ideeën haalbaar zijn. Wij hebben daarvoor onze eigen toegepaste laboratoria.
Heeft u een idee voor een product en wilt u dit toetsen aan een panel van experts? Of wilt u hulp om uw eerste conceptidee tot een gereed product te maken? ARES kan u bij uw conceptidee ondersteunen, ontzorgen en deze processen (gedeeltelijk) begeleiden.
Onze projectmanagers en engineers hebben veel ervaring met het bedenken, organiseren en realiseren van producten. Wij weten in welke valkuilen u kunt trappen bij productontwikkeling en wij kunnen u helpen om uw product snel en soepel op de markt te krijgen.

Onze medewerkers, laboratoria en pre-productieruimtes zijn uitermate geschikt voor snelle, doelgerichte en diepgaande analyses, binnen onze expertise van productontwikkeling van thermodynamica en energietechniek. Wij hebben mogelijkheden voor het uitvoeren van uw laboratoriumexperimenten, het bouwen van proof of principles, het uitvoeren van veldexperimenten, het opbouwen van uw productielijn en wij geven ondersteuning bij het uitwerken van uw businessplan.

Door het tekenen van een non-disclosure agreement (NDA) blijft uw idee beschermd, terwijl het team van ARES u helpt.

Toepassing van duurzame energie in bebouwde omgeving

ARES heeft zich gespecialiseerd in energiesystemen voor de bestaande bouw. Ieder huis of kantoor- of bedrijfspand heeft zijn eigen uitdagingen om systemen op te bouwen. Geen een dak is hetzelfde. Wij bieden voor ieder dak een oplossing, zelfs met modulaire systemen.

Vanuit onze expertise is ARES in staat om onafhankelijk advies te geven. Wij hebben diverse specialiteiten in huis die uw bedrijf of onderneming kunnen helpen met dit onafhankelijke advies. Bij ARES werken specialisten die hun hele carrière al bezig zijn met het verwarmen en koelen van woningen. Zij weten hoe de warmte wordt opgewekt, hoe de warmte door een pand wordt getransporteerd en hoe de warmte in een ruimte wordt verplaatst. Onze specialisten kunnen over deze en alle daaraan gerelateerde onderwerpen adviseren.

Veel mensen en bedrijven installeren op hun dak PV-panelen (Photo Voltaic-panelen, vertaald: fotovoltaïsche panelen, oftewel zonnepanelen). Wat gaat u nu doen met al die energie die wordt opgewekt als de zon schijnt? Op dit moment kan de energie worden terug geleverd aan het elektriciteitsnetwerk. Er zijn ook producten die de energie op kunnen slaan. Maar welk product past nu het beste bij uw situatie of systeem? Met de kennis die ARES in huis heeft en bij onze partners aanwezig is, kunnen we u snel en vakkundig adviseren over uw project.

Neemt u gerust contact op via de contactgegevens voor meer informatie.

ARES B.V.
Handelsdwarsstraat 15
6905 DJ Zevenaar

+31(0)316238030
info@aressystems.nl